Gin Hass
Med sin festlige, glade og gule nuance og smagen fra syrlig lime og sød mango er Gin Hass® en cocktail, der er dejlig forfriskende. Uanset om det er vinter eller sommer, sender cocktailen dig straks i sommerhumør.
- 2 cl gin
- 2 cl Gin Hass® Mango Sirup
- 16 cl / Top af med lemonsodavand
- 1 skive tørret lime til pynt
- 75 g isterninger
- 1 stk. lowball glas
Ingredienser
- Fyld et lowball glas med isterninger.
- Tilsæt herefter gin og lemon sodavand.
- Top derefter af med Gin Hass® Mango Sirup.
- Pynt med en skive tørret lime.
Fremgangsmåde
VÆRD AT VIDE OM COCKTAILEN
ODENSEANSK OPRINDELSE OG ALKOHOLFRI UDGAVE
GIN HASS® OPRINDELSE
De fleste på Fyn ved det formentlig allerede: Den originale Gin Hass har sin oprindelse i Odense, hvor bartenderen Kim Hass fik den (dengang) vilde idé at kombinere gin med noget andet end lemon og tonic. Han greb en mango sirup i stedet, og det ender ud i den cocktail, vi i dag kalder Gin Hass.
Selvom Gin Hass har sit epicenter i Odense og er blevet et populært valg i hele Danmark, så bliver cocktailen i dag nydt verden over. Du kan nemt finde den på en cocktailbar i lande som Spanien, Thailand og Tyrkiet.
ALKOHOLFRI GIN HASS®
Var det noget med en velsmagende mocktail på en varm dag? En alkoholfri Gin Hass har alt det, vi elsker i den originale version: Syrlige og søde nuancer, der samler sig i den fantastiske smag af mango.
- 4 cl Gin Hass® Mango Sirup
- 1-2 pressede limebåde
- Lemon sodavand
Ingredienser
- Fyld et glas med isterninger.
- Hæld lemon sodavand i glasset
- Top af med mango sirup.
- Servér med 1-2 limebåde.
FREMGANGSMÅDE
DEN KOMPLETTE BARLØSNING
NYD DIN FEST UDEN BEKYMRING!